Etusivu / Toimenpiteet ja leikkaukset / Plastiikkakirurgia

Plastiikkakirurgia

Dextra tarjoaa monipuolisia plastiikkakirurgisia palveluita Dextra Laser Tilkassa, Dextra Plastiikkakirurgisessa sairaalassa, Dextra Munkkivuoressa, Dextra Koskisairaalassa Tampereella sekä Dextra Jyväskylässä.

Dextra Jyväskylässä kokeneet plastiikkakirurgit tekevät paikallispuudutuksessa toimenpiteitä kuten ihomuutosten ja luomien poistoja, arpikorjauksia, silmäluomileikkauksia sekä antavat botuliini- ja täyteainehoitoja. Dextra Jyväskylässä on lisäksi käytössä moderni radiokirurgialaite, jolla hyvänlaatuiset ihomuutokset voidaan poistaa ilman arpikudosta erinomaisin kosmeettisin tuloksin.

Palveluihimme kuuluvat kirurgisina toimenpiteinä muun muassa erilaiset rintaleikkaukset, vartalon muokkaus rasvaimulla ja rasvansiirrolla, hiustensiirrot, silmäluomileikkaukset, nenäleikkaukset ja kasvonkohotukset.

Dextra Plastiikkakirurginen sairaala on hiustensiirtojen uranuurtaja Suomessa ja on johtava sairaala hiustensiirroissa koko maassa. Hiustensiirroissa käytetään professori Nordströmin kehittämää mikrosiirremenetelmää. Sairaalan hiustensiirtotiimillä on vuosien kokemus siirtoleikkauksista. Dextra Plastiikkakirurginen Sairaala tarjoaa 10 % alennuksen 31.10.2016 mennessä varatuista hiustensiirtotoimenpiteistä

Dextra Plastiikkakirurgisen sairaalan syystarjoukset

Kaikki plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan tekemät täyteainehoidot – 15 %
(normaalihinta hoitoalueen mukaan 285-1000 €)

Huulten muotoilu ja täyttö plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan tekemänä 255 €
(normaalihinta 320 €)

Tarjoukset ovat voimassa 30.11.2016 saakka. Varaa aika plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan vastaanotolle.

3 palvelua
Plastiikkakirurgia

Dextra tarjoaa monipuolisia plastiikkakirurgisia palveluita Dextra Laser Tilkassa, Dextra Plastiikkakirurgisessa sairaalassa, Dextra Munkkivuoressa, Dextra Koskisairaalassa Tampereella sekä Dextra Jyväskylässä.

Plastiikkakirurgisen Sairaalan hoitajat

Voit myös varata ajan maksuttomaan plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaatioon Varaa aika-painikkeesta tai osoitteesta plastiikkakirurgia@pihlajalinna.fi tai numerosta 09-612 6363 tai suoraan Susanna Tolonen 044-529 0114.

Sairaanhoitajan konsultaatio Dextra Laser Tilkassa

Laser Tilkassa hoidamme laserin avulla mm. alla olevia esteettisiä ja toiminnallisia ongelmia. Yksilöllisesti suunniteltujen laserhoitojen yhteydessä tarjoamme mahdollisuuden ilmaiseen hoitajan konsultaatiokäyntiin.

Lue lisää plastiikkakirurgisista toimenpiteistä

Näin hoidat ihoa kesän jäljiltä

Kuinka korjata kesän iholle jättämät jäljet?
Lue lisää

Hiustensiirto

Dextra Plastiikkakirurginen Sairaala on maamme johtava sairaala hiustensiirtojen alalla.
Lue lisää

Hörökorvaleikkaus

Hörökorvaisuus on synnynnäinen korvalehden virheasento. Se johtuu eriasteisista poikkeamista korvalehden rustossa.
Lue lisää

Kasvojenkohotus (facelift)

Dextra Plastiikkakirurginen Sairaala palvelee luotettavasti ja ammattitaidolla, kun on tarvetta korjata ikääntymisen myötä veltostuneita kasvojen piirteitä erilaisilla kasvojenkohotusten leikkauksilla.
Lue lisää

Luomien poisto ja ihokasvaimet

Ihomuutosten hoidon perustana on muutoksen laadun arviointi eli diagnostiikka. Arvio voi olla kliininen tai se voi vaatia koepalan oton muutoksesta. Pinnallisia hyvänlaatuisia muutoksia kuten rasvaluomet (keratosis seborroica) voidaan poistaa pinnallisella ihon hionnalla radiofrekvenssilaitteella, jäädytyksellä tai mekaanisesti.
Lue lisää

Lymfaterapia

Lymfaterapian tärkein tehtävä on poistaa kudoksiin jäänyttä ylimääräistä neste- ja valkuaisainekuormaa. Turvotuksen vähentyessä kipu lievittyy ja kudosten parantuminen nopeutuu. Lymfaterapiassa kudosturvotusta ohjataan tarkoituksenmukaisella, kevyellä käsittelyllä kohti imusolmukkeita, joissa neste puhdistuu ennen kulkeutumista takaisin verenkiertoon.
Lue lisää

Edellinen 1 2 3Seuraava
Dextra Plastiikkakirurgisessa sairaalassa on nyt myös saatavana sekä Lieracin että Skin techin laadukkaat ihonhoitotuotteet kotihoitoon. Henkilökuntamme auttaa tuotteiden valinnassa.

Actilift emulsiovoide

Käyttöaiheet: Ihon veltostumista korjaava vaikutus, välitön vaikutus ihon jäntevyyteen.
Lue lisää

Aurinkosuojavoide SPF50+, jossa myös lämpöstressisuoja

Käyttöaiheet: Kehitetty käytettäväksi tehokkaaseen aurinkosuojaukseen.
Lue lisää

Blending bleaching emulsiovoide

Käyttöaiheet: Pigmenttiläiskien hoito tai niiden estäminen esimerkiksi sen jälkeen, kun ne on ensin hoidettu ihon kemiallisella kuorinnalla.
Lue lisää

Dhea phyto emulsiovoide

Käyttöaiheet: Anti-aging-voide, käytettäväksi yli 40-vuotiaalle iholle.
Lue lisää

E-vitamiini emulsiovoide

Käyttöaiheet: Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu E-vitamiinia ja keramideja sisältävä voide.
Lue lisää

IPLase naamio

Käyttöaiheet: Erinomainen rauhoittava ja korjaava naamio, joka edistää ihon toipumista laserhoidon, radiofrekvenssihoidon, impulssivalohoidon ja kemiallisten kuorintojen jälkeen nopeammin, kuin käyttämällä mitään toista jälkihoitoa.
Lue lisää

Purifying emulsiovoide

Käyttöaiheet: Teini-iän tai keski-ikäisen ihon epäpuhtauksien hoito.
Lue lisää

Purigel hoitogeeli

Käyttöaiheet: Teini-ikäisen ihon epäpuhtauksien hoito tai keski-ikäisen hormonaalisista syistä johtuvan ihon epäpuhtauden hoito.
Lue lisää

Ravitseva ACE-vitamiini -emulsiovoide

Käyttöaiheet: Tarkoitettu käytettäväksi ihon ikääntymisen hidastamiseen.
Lue lisää

Skin tech puhdistusvaahto

Sopii herkällekin iholle päivittäiseen ihonpuhdistukseen.
Lue lisää