Etusivu / Toimenpiteet ja leikkaukset / Korva-, nenä ja kurkkutaudit

Korva-, nenä- ja kurkkutaudit

Dextrassa hoidamme monipuolisesti korva-, nenä- ja kurkkutauteja vauvasta vaariin. Dextran sairaaloissa tehdään erilaisia alan toimenpiteitä kuten korvien putkitusta, kitarisa- ja nielurisaleikkauksia lapsipotilaille. Myös kuorsaukseen liittyviin ongelmiin on tehokas leikkaushoito.

Dextra Laser Tilkassa tehdään myös vaativia korva- ja kuulonparannusleikkauksia hyödyntäen alan viimeisintä tekniikkaa. Nenä ja sivuonteloiden tähystysleikkauksella voidaan hoitaa ja ehkäistä toistuvia sivuontelotulehduksia, polyyppeja, kasvaimia ja nenäverenvuotoja.

2 palvelua
Kuulonparannusleikkaus

Dextra Laser Tilkka leikataan vaativia korva- ja kuulonparannusleikkauksia. Korvakirurgitiimillä on käytössään alan viimeisin tekniikka. Huippulaitteet ja tekniikka, kuten uudet hienomekaaniset välikorvaproteesit ja laser, lisäävät sekä leikkauksilla saatua hyötyä ja niiden turvallisuutta että lyhentävät leikkaukseen käytettävää aikaa.

Lue lisää korva-, nenä- ja kurkkutautien hoidosta
  • 1.1.2015

    Kuorsaus on hyvin tavallinen ongelma, joka tyypillisesti lisääntyy ikääntymisen ja ylipainon kertymisen myötä. Yöunen laatu heikkenee sekä kuorsaajalla että läheisillä. Tämä heijastuu päivittäiseen vireyteen ja sillä voi olla myös epäsuotuisia terveydellisiä vaikutuksia.