Etusivu / Terveyspalvelut / Hoitajan vastaanotto

Hoitajan vastaanotto

Dextran toimipisteisiin voi myös varata ajan hoitajan vastaanotolle. Palveluihin kuuluvat muun muassa rokotukset, erilaiset mittaukset, haavanhoitajan vastaanotto, korvahuuhtelut, verenpaineseurannat ja muistitutkimukset.

4 palvelua
Haavahoitajan vastaanotto

Hyvällä ja oikeaoppisella haavan hoidolla sekä tarkkaan valituilla haavan hoitotuotteilla haavat paranevat nopeammin. Haavahoitajan vastaanotolla voi konsultoida haavan hoitoon liittyvssä asioissa mm. hoidontarpeen arvioinnista, haavojen tunnistuksesta ja väriluokituksesta sekä haavahoitotuotteista.

Plastiikkakirurgisen Sairaalan hoitajat

Voit myös varata ajan maksuttomaan plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaatioon Varaa aika-painikkeesta tai osoitteesta plastiikkakirurgia@pihlajalinna.fi tai numerosta 020 331 806 tai suoraan Susanna Tolonen 044-529 0114.

Rokotukset

Dextrassa saa tavanomaisten rokotusten lisäksi matkailijan rokotukset ja terveysohjeet nopeasti ja vaivattomasti. Asiakkaalle tehdään henkilökohtainen suunnitelma tarvittavista rokotuksista sekä autetaan mahdollisissa matkan jälkeisissä terveysongelmissa.