Dextra joustotili

Dextra Joustotilillä rahoitat hoitosi joustavasti, helposti ja järkevästi. Voit hakea tilille rahoituspäätöksen vaivattomasti valmiiksi netissä tai avata sen Dextrassa ennen hoitoa, toimepidettä tai leikkausta.

 

Voit maksaa kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden.

Helppo ja järkevä tapa maksaa. Tilin voit hakea helposti ja vaivattomasti toimipaikassamme tai voit hakea rahoituspäätöksen valmiiksi vaivattomasti jo kotonasi. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

 

Resurs Bankin rahoituksella voit jakaa ostosi osiin jopa 72 kuukaudelle!

  • Käyttäessäsi Resurs Bank -rahoitusta, et maksa mitään toimipaikassa, vaan lasku tulee kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena.
  • Voit rauhassa valita haluamasi maksuvaihtoehdon ja ostokset voit maksaa ostokuukautta seuraavana kuukautena ilman mitään kuluja.
  • Ostokset voi maksaa myös kolmessa kuukaudessa ilman korkoa! Kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat vain käsittelymaksun 4€/kk.
  • Valittavana on myös 12 kuukauden takaisinmaksuaika ilman korkoa. Tällöin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi veloitamme ainoastaan käsittelymaksun 4€/kk ja tilimaksun 35€.

​​

Voit maksaa kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden.

Täytä hakulomake tarkasti ja huomio seuraavat asiat, päätöksen haetusta rahoituksesta saat suoraan sähköpostiisi.

  • Henkilötunnuksesi on oikein
  • Yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
  • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)

 ​

MUISTATHAN LUKEA YLEISET JA ERITYISET TILIEHDOT ENNENKUIN HAET LUOTTOA!

 

Saat luottopäätöksen suoraan sähköpostiisi 24 tunnin sisällä.

Kun olet saanut rahoitukselle hyväksynnän ja tulet tekemään maksua toimipaikkaamme, ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme toimipaikassamme lopulliset rahoitussopimukset sekä varmistamme ostoksen.

Huom! Jos hakemus, tiliehdot tai rahoitustaulukko eivät aukea, varmista, että koneessasi on Adobe Reader asennettuna. Tarvittaessa voit hakea sen ilmaiseksi klikkaamalla tästä.

 

 

Tutustu eri maksuvaihtoehtoihin alla olevassa rahoitustaulukossa, lue yleiset sekä erityiset tiliehdot sekä tutustu esitteeseen:

 

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, soita Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. (09) 622 4308.

 

Luotonantaja:

Resurs Bank AB
PL 3900, FI-00002 Helsinki
Puhelin asiakaspalvelu: 09-622 4308
Faksi asiakaspalvelu: 09-622 4359