Etusivu / Kirjavainen Mikko

Kirjavainen Mikko

Kirjavainen Mikko

LT, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, ylilääkäri, kirurgiset palvelut, Helsinki

Ortopedia

Suomi, Ruotsi, Englanti, Saksa

Varaa aika
Ominta aluettani on polvi, nilkka ja jalkaterä: tähystystoimenpiteet, urheiluvammat, murtumakirurgia, nivelsiteiden korjausleikkaukset, virheasentojen korjausleikkaukset ja nivelten luudutukset. Suomen Traumatologiyhdistyksen puheenjohtaja 2010-2012 ja AO Trauma International Expert Panel jäsen.
Lumilautaliiton ja Roope Tonterin kanssa Sveitsin Laax Openissa
Julkaisuja asiantuntijasta
Matias Lindström Klubilehti 2010.pdf (2,55 MB) LT, ortopedian- ja traumatologian erikoislääkäri Mikko Kirjavainen Matiaksen matkassa mukana.12.4.2016 15:55
Vaivasenluu vaivaa.pdf (921,3 kB) LT, ortopedian- ja traumatologian erikoislääkäri Mikko Kirjavainen kertoo vaivasenluun hoidosta.25.4.2016 15:46
Asiantuntijan artikkelit
  • 1.1.2015

    Muistatko Chopartin ja Lisfrancin? Chopartin ja Lisfrancin nivelten murtumat ja sijoiltaanmenot ovat yleisimpiä vammoja, jotka jäävät diagnosoimatta ja huonolle hoidolle. Nämä pienten luiden ja nivelten vammat mielletään pieniksi murtumiksi ja sijoiltaanmenoiksi.

  • 1.1.2015

    Niveltieto-lehden toimitus selvitti Dextra Jalkaklinikan asiantuntijalta, milloin jalkaterän luudutus kannattaa tehdä ja miten toimenpiteestä toipuminen yleensä sujuu.