Vektor

Vektor Vahingonkäsittely on suomalainen henkilö- ja esinevahinkojen hallinnointiin erikoistunut yritys. PV Vahingonkäsittely on Vektor Vahingonkäsittelyn sisaryhtiö. PV Vahingonkäsittely käsittelee kaikki vuonna 2016 ja sen jälkeen sattuneet vahingot. PV Vahingonkäsittely hoitaa myös jääkiekossa, salibandyssa, koripallossa ja sulkapallossa sattuneita vahinkoja.

Dextra palvelee Vektorin ja PV Vahingonkäsittelyn vakuutusasiakkaita sairauksien ja tapaturmien hoidossa. Vektorin asiakkaana lisätietoa löydät PV Vakuutuskäsittelyn verkkosivuilta.

 

Ajanvarausohje PV Vahingonkäsittelyn vakuutusasiakkaille

 

Maksan käyntini itse ja haen korvausta vakuutusyhtiöstä tämän jälkeen

Varaa aikasi haluamallesi Dextran asiantuntijalle verkkoajanvarauksestamme täältä tai soittamalla asiakaspalvelumme numeroon 030 6060. PV Vahingokäsittelyn verkkosivuiltasivuilta löydät ohjeet korvauksen hakemiselle jälkikäteen.

Minulle on sattunut tapaturma tai PV Vahingonkäsittely on sitoutunut maksamaan käyntini

Varaa aikasi soittamalla asiakaspalvelumme numeroon 030 6060. Varaamme sinulle sopivimman ajan ja varmistamme käyntiisi liittyvien tietojen dokumentoinnin käyntiäsi varten. Näin pystymme takaamaan sinulle parhaan ja nopean hoidon.

 

Hyvä tietää vakuutusasiakkaana

Vakuutusasiakkaana voit ennen ensimmäistä käyntiäsi selvittää seuraavat asiat:

  • Vakuutusehdoistasi tai PV Vahingonkäsittelyn asiakaspalvelusta on hyvä tarkistaa etukäteen, mitä toimenpiteitä ja lääkäripalveluita vakuutuksesi korvaa.
  • Voit selvittää myös etukäteen, voidaanko vastaanottokäynnit ja toimenpiteet laskuttaa suoraan vakuutusyhtiöltäsi vai maksatko käynnit ensin itse ja haet jälkikäteen korvaukset vakuutusyhtiöstäsi.

 

Hoidot ja tutkimukset, kuten kuvantaminen ja leikkaukset

Kalliimpien hoitojen ja tutkimusten osalta vakuutus toimii pääsääntöisesti seuraavalla tavalla:

  • Lääkäri tekee pyynnön maksusitoumuksesta PV Vahinkokäsittelylle vastaanottokäyntisi jälkeen. Tällaisia ovat muun muassa magneettitutkimus ja leikkaushoito.
  • PV Vahinkokäsittelyn myöntäessä maksusitoumuksen, on meillä mahdollisuus laskuttaa suoraan hoidot ja tutkimukset vakuutusyhtiöltäsi.
  • Vapaaehtoisissa vakuutuksissa voit myös itse pyytää maksusitoumusta vakuutusyhtiöltäsi lääkärin määräämään tutkimukseen tai toimenpiteeseen ja varata ajan tämän jälkeen Dextrasta puhelimitse numerosta 030 6060.