Ortopedia

Dextran kokeneet ortopedit hoitavat ja leikkaavat kaikkia ortopedian alaan kuuluvia vammoja ja sairauksia asiantuntevasti ja ammattitaidolla.

Moni Dextran ortopedi toimii myös suomalaisten huippu-urheilijoiden ja urheilujoukkueiden vastuulääkärinä.

Ortopediseen hoitoketjuun kuuluvat myös Dextran kuvantamispalvelut ja kuntoutus. Näin saadaan tehokkaasti vaikuttavaa hoitoa alusta loppuun ja potilas kuntoutuu työkykyiseksi tai pelikentille mahdollisimman nopeasti. Teemme yhteistyötä myös vakuutusyhtiöiden kanssa ja hoidamme korvausasiat helposti ja kätevästi potilaan puolesta.

Dextran Urheilu- ja tapaturmaklinikan ortopedit ottavat vastaan Munkkivuoressa sekä Kampin, Kehräsaaren, Akaan, Nokian, Ylöjärven, Hämeekyrön, Kangasalan, Mänttä-Vilppulan sekä Levin toimipisteissä. Ortopedisia leikkauksia tehdään Dextra sairaaloissa Munkkivuoressa, Koskisairaalassa, Jokilaakson sairaalassa ja Dextra Laser Tilkassa.
3 palvelua
Jalkaklinikan asiantuntijat

Dextra Jalkaklinikka on erilaisten nilkan ja jälkaterän vaivojen ja vammojen kokonaisvaltaiseen hoitoon keskittynyt klinikka, jossa hoidosta vastaavat alan erikoislääkärit, fysioterapeutti ja jalkojen hoitaja. Tukena ovat myös Dextran muut palvelut. Jalkaklinikalla tehtäviä leikkauksia ovat mm. vaivasenluu- ja vasaravarvasleikkaukset, lattajalkaleikkaukset, erilaiset jänne- ja nivelsideleikkaukset, hermopinneleikkaukset, jäykistysleikkaukset ja nilkan tähystysleikkaukset. Klinikalta löytyvät myös kattavat tutkimus- ja kuvantamispalvelut.

Lasten ortopedia

Lasten- ja nuorten ortopedit tutkivat ja hoitavat kasvuikäisten tuki- ja liikuntaelin sairauksia, vikoja vammoja ja niiden jälitiloja. Yleisimpiä lasten ortopedian ongelmiat ovat tapaturmat, nivelongelmat, tukielimistön tulehdukset ja kasvuun ja kehitykseen liittyvät häiriöt tuki- ja liikuntaelimistössä.

Ortopedia

Ortopedian erikoislääkäreiltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Dextrassa on myös kattavat kuvantamis- ja laboratoriopalvelut sekä mahdollisuus päästä yksilölliseen, osaavaan ja turvalliseen leikkaushoitoon nopeasti. Myös ei-leikkauksellinen kuntoutushoito ja toipumisen seuranta kuuluvat palveluihin.