Etusivu / Toimenpiteet ja leikkaukset / Korva-, nenä ja kurkkutaudit

Korva-, nenä- ja kurkkutaudit

Hoidamme monipuolisesti korva-, nenä- ja kurkkutauteja vauvasta vaariin. Yleisimpiä hoidettavia vaivoja ovat esimerkiksi korvatulehdukset, nenän sivuontelotulehdukset, tukkoinen nenä, kuorsaus, äänihäiriöt, huimaus, kuulonlasku ja korvien soiminen.

Jos potilaan vaiva edellyttää leikkausta, se voidaan tehdä Dextran sairaaloissa. Teemme muun muassa korvien putkituksia sekä kitarisa- ja nielurisaleikkauksia. Nenä ja sivuonteloiden tähystysleikkauksella voidaan hoitaa ja ehkäistä toistuvia sivuontelotulehduksia, polyyppeja. Myös kuorsaukseen liittyviin ongelmiin on tehokas leikkaushoito.

Teemme lisäksi Dextra Laser Tilkassa vaativia korva- ja kuulonparannusleikkauksia hyödyntäen alan viimeisintä tekniikkaa.

Saatavilla ovat myös erilaiset laboratoriotutkimukset ja kuvantamispalvelut.
2 palvelua
Kuulonparannusleikkaus

Dextra Laser Tilkka leikataan vaativia korva- ja kuulonparannusleikkauksia. Korvakirurgitiimillä on käytössään alan viimeisin tekniikka. Huippulaitteet ja tekniikka, kuten uudet hienomekaaniset välikorvaproteesit ja laser, lisäävät sekä leikkauksilla saatua hyötyä ja niiden turvallisuutta että lyhentävät leikkaukseen käytettävää aikaa.

Lue lisää korva-, nenä- ja kurkkutautien hoidosta
  • 1.1.2015

    Kuorsaus on hyvin tavallinen ongelma, joka tyypillisesti lisääntyy ikääntymisen ja ylipainon kertymisen myötä. Yöunen laatu heikkenee sekä kuorsaajalla että läheisillä. Tämä heijastuu päivittäiseen vireyteen ja sillä voi olla myös epäsuotuisia terveydellisiä vaikutuksia.