Etusivu / Toimenpiteet ja leikkaukset

Kirurgiset palvelut

Dextra sairaalat - parempaa huomista!

Dextran sairaaloissa sinua hoitavat maamme parhaat asiantuntijat. Leikkaavat kirurgit ovat oman alansa kokeneita erikoislääkäreitä ja muu hoitohenkilökunta ammattitaitoista ja leikkaustoimintaan hyvin perehtynyttä.

Dextran sairaaloihin pääsee pääsee helposti, nopeasti ja jonottamatta ja leikkauksen ajankohta sovitaan potilaan oman aikataulun mukaan.

Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja hoidamme vakuutusasiat tarvittaessa joustavasti potilaan puolesta. Leikkaukseen voi hakeutua Dextran erikoislääkärin vastaanoton kautta tai suoraan lääkärin lähetteellä.

Varaa aika lääkärille

Lääkäreidemme vastaanotolle pääset joustavasti ja jonottamatta tilaamalla ajan suoraan näiltä sivuiltamme tai puhelimitse 030 6060. Valtakunnallinen ajanvarauksemme palvelee maanantaista perjantaihin klo 7.30-20.00, lauantaisin 8.00-16.00 ja sunnuntaisin 9.00-17.00. Toimipistekohtaiset aukioloajat ja yhteystiedot löydät täältä.

Ajan peruminen

Mahdollisesta esteestä pyydämme ilmoittamaan edellisenä päivänä. Peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta ajasta pidätämme oikeuden periä käyntimaksun tai osan käyntimaksua.

15 palvelua
Gynekologiset leikkaukset

Gynekologisia toimenpiteitä ja leikkauksia kuten kohdunpoistoja, virtsankarkailun korjausleikkauksia ja sterilisaatioita tehdään Dextra Koskisairaalassa Tampereella sekä Dextra Laser Tilkassa Helsingissä.

Kuulonparannusleikkaus

Dextra Laser Tilkka leikataan vaativia korva- ja kuulonparannusleikkauksia. Korvakirurgitiimillä on käytössään alan viimeisin tekniikka. Huippulaitteet ja tekniikka, kuten uudet hienomekaaniset välikorvaproteesit ja laser, lisäävät sekä leikkauksilla saatua hyötyä ja niiden turvallisuutta että lyhentävät leikkaukseen käytettävää aikaa.

Lasten kirurgia

Lastenkirurgian on oma erikoisalansa ja lastenkirurgit auttavat muun muassa erilaiten pattien poistossa, nivustyräleikkauksissa ja urologisissa leikkauksissa.

Lasten ortopedia

Lasten- ja nuorten ortopedit tutkivat ja hoitavat kasvuikäisten tuki- ja liikuntaelin sairauksia, vikoja vammoja ja niiden jälitiloja. Yleisimpiä lasten ortopedian ongelmiat ovat tapaturmat, nivelongelmat, tukielimistön tulehdukset ja kasvuun ja kehitykseen liittyvät häiriöt tuki- ja liikuntaelimistössä.

Lihavuusleikkaus Dextra Laser Tilkassa

Dextra Laser Tilkassa lihavuusleikkaukseen liittyvä konsultaatiokäynti kirurgian professori Tom Schröderin kanssa on ilmainen. Lue lisää lihavuusleikkauksesta Dextra Laser Tilkan sivuilta ja varaa aika 010 322 1000.

Neurokirurgia

Neurokirurgia on erikoistunut keskushermoston, kuten selkä- ja kaularangan leikkaushoitoon. Kaula- ja lannerangan välilevypullistuman korjausleikkaus on tyypillinen neurokirurgin tekemä toimenpide.