Etusivu / Toimenpiteet ja leikkaukset

Kirurgiset palvelut

Dextra sairaalat - parempaa huomista!

Dextran sairaaloissa sinua hoitavat maamme parhaat asiantuntijat. Leikkaavat kirurgit ovat oman alansa kokeneita erikoislääkäreitä ja muu hoitohenkilökunta ammattitaitoista ja leikkaustoimintaan hyvin perehtynyttä.

Dextran sairaaloihin pääsee pääsee helposti, nopeasti ja jonottamatta ja leikkauksen ajankohta sovitaan potilaan oman aikataulun mukaan.

Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja hoidamme vakuutusasiat tarvittaessa joustavasti potilaan puolesta. Leikkaukseen voi hakeutua Dextran erikoislääkärin vastaanoton kautta tai suoraan lääkärin lähetteellä.

Varaa aika lääkärille

Lääkäreidemme vastaanotolle pääset joustavasti ja jonottamatta tilaamalla ajan suoraan näiltä sivuiltamme tai puhelimitse 030 6060. Valtakunnallinen ajanvarauksemme palvelee maanantaista perjantaihin klo 7.30-20.00, lauantaisin 8.00-16.00 ja sunnuntaisin 9.00-17.00. Toimipistekohtaiset aukioloajat ja yhteystiedot löydät täältä.

Ajan peruminen

Mahdollisesta esteestä pyydämme ilmoittamaan edellisenä päivänä. Peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta ajasta pidätämme oikeuden periä käyntimaksun tai osan käyntimaksua.

15 palvelua
Gastroenterologia

Gastroenterologia on vatsaelinsairauksiin ja niiden hoitoon keskittynyt sisätautien erikoisala. Tyypillisiä gastroenterologisella erikoisalalla tutkittavia ja hoidettavia sairauksia ovat esim. ruokatorven refluksisairaus, maha- ja pohjukaissuolihaava, keliakia ja tulehdukselliset suolistosairaudet.

Gynekologiset toimenpiteet

Gynekologisia toimenpiteitä kuten kohdunpoistoja, virtsankarkailun korjausleikkauksia ja sterilisaatioita tehdään Dextra Koskisairaalassa Tampereella sekä Munkkivuoressa ja Dextra Laser Tilkassa Helsingissä. Varaa aika asiantuntijalle netistä tai numerosta 030 6060 tai Dextra Laser Tilkasta 010 322 1000.

Jalkaklinikka

Dextra Jalkaklinikka on erilaisten nilkan ja jälkaterän vaivojen ja vammojen kokonaisvaltaiseen hoitoon keskittynyt klinikka, jossa hoidosta vastaavat alan erikoislääkärit, fysioterapeutti ja jalkojen hoitaja. Tukena ovat myös Dextran muut palvelut. Jalkaklinikalla tehtäviä leikkauksia ovat mm. vaivasenluu- ja vasaravarvasleikkaukset, lattajalkaleikkaukset, erilaiset jänne- ja nivelsideleikkaukset, hermopinneleikkaukset, jäykistysleikkaukset ja nilkan tähystysleikkaukset. Klinikalta löytyvät myös kattavat tutkimus- ja kuvantamispalvelut.

Korva-, nenä- ja kurkkutaudit

Korvasairauksien kattavat palvelut saa korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäreiltä leikkaushoitoineen. Saatavilla ovat myös laboratorio- ja erilaiset röntgentutkimuspalvelut. Yleisimpiä hoidettavia vaivoja ovat mm. korvatulehdukset, nenän sivuontelotulehdukset, tukkoinen nenä, kuorsaus, äänihäiriöt ja huimaus.

Käsikirurgia

Dextra Käsiklinikka on erikoistunut käsikirurgisten potilaiden hoitoon. Käsivammojen hoidon lopputuloksen kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että hoito lähtee oikeille raiteille jo alkuvaiheessa.

Lasten ortopedia

Lasten- ja nuorten ortopedit tutkivat ja hoitavat kasvuikäisten tuki- ja liikuntaelin sairauksia, vikoja vammoja ja niiden jälitiloja. Yleisimpiä lasten ortopedian ongelmiat ovat tapaturmat, nivelongelmat, tukielimistön tulehdukset ja kasvuun ja kehitykseen liittyvät häiriöt tuki- ja liikuntaelimistössä.

Lastenkirurgia

Lastenkirurgian on oma erikoisalansa ja lastenkirurgit auttavat muun muassa erilaiten pattien poistossa, nivustyräleikkauksissa ja urologisissa leikkauksissa.

Lihavuusleikkaus Dextra Laser Tilkassa

Dextra Laser Tilkassa lihavuusleikkaukseen liittyvä konsultaatiokäynti kirurgian professori Tom Schröderin kanssa on ilmainen. Lue lisää lihavuusleikkauksesta Dextra Laser Tilkan sivuilta ja varaa aika 010 322 1000.

Neurokirurgia

Neurokirurgia on erikoistunut keskushermoston, kuten selkä- ja kaularangan leikkaushoitoon. Kaula- ja lannerangan välilevypullistuman korjausleikkaus on tyypillinen neurokirurgin tekemä toimenpide.

Ortopedia

Ortopedian erikoislääkäreiltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Dextrassa on myös kattavat kuvantamis- ja laboratoriopalvelut sekä mahdollisuus päästä yksilölliseen, osaavaan ja turvalliseen leikkaushoitoon nopeasti. Myös ei-leikkauksellinen kuntoutushoito ja toipumisen seuranta kuuluvat palveluihin.