Fysioterapia

Liikkumisesta iloa ja hyötyä!

Monien urheilu- ja liikuntavammojen kuntoutuksessa tarvitaan aktiivista otetta. Dextrassa sinulle suunnitellaan yksilöllinen kuntoutusohjelma, jonka toteuttamisessa on apuna kokenut fysioterapeutti. Hän varmistaa, että yhdessä asetetut tavoitteet saavutetaan. Tarvittaessa toimitaan myös kiinteässä yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa.

Yksilöllinen, ammattitaitoinen ja aktiivinen fysioterapia auttaa paranemaan nopeammin ja varmemmin.

Fysioterapeuttimme ovat perehtyneet laaja-alaisesti erilaisiin liikkumisen ja toimintakyvyn ongelmiin. Palvellaksemme mahdollisimman laadukkaasti, toimimme erikoistumisaloittain ja asiakaslähtöisesti sekä kehitämme toimintaamme jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä lääkäreidemme kanssa ja säännöllisin jatkokoulutuksin.

Painotamme fysioterapiassa aktiivista linjaa, jotta asiakkaillamme olisi paremmat eväät jatkaa omatoimista kuntoutusta.

3 palvelua
Fysioterapia

Fysioterapeutit auttavat ja opastavat erilaisissa tuki- ja liikuntaelinvaivoissa. Tavoitteena on parantaa ja ylläpitää toimintakykyä ja liikkumista. Fysioterapiapalveluihin kuuluvat mm. liikuntavammojen hoito, leikkauksen jälkeinen kuntoutus, työperäisten rasitusvammojen hoito, huimauksen ja tasapainohäiriöiden kuntoutus ja tahattoman virtsankarkailun hoito.

Kiropraktiikka

Kiropraktiikka diagnosoi, hoitaa ja ennaltaehkäisee tuki- ja liikuntaelinten sairauksia ja vaivoja. Kiropraktiikka keskittyy erityisesti tuki- ja liikuntaelinten virheasentojen ja toiminnallisten häiriöiden käsillä tapahtuvaan hoitoon.

Selkävaivat

Selkävaivat ovat varsin tavallisia ja niiden tutkimisessa käytetään usein kuvantamistutkimuksia kuten röntgen- ja magneettikuvantamista. Selkävaivoja tutkivat ja hoitavat ensisijaisesti ortopedit, fysiatrit ja fysioterapeutit sekä napra- ja osteopaatit.