Etusivu / Terveyspalvelut / Jalkaklinikka

Jalkavammat

Nopea ja oikea hoito jalkavammoihin

Dextra Jalkaklinikka on erilaisten jalkavaivojen ja –vammojen kokonaisvaltaiseen hoitoon keskittynyt klinikka, jossa hoidostasi vastaavat alan erikoislääkärit, fysioterapeutti ja jalkojen hoitaja. Tukenasi ovat myös Dextran muut palvelut. Näin saat koko tarvittavan hoitoketjun samasta paikasta.

Tapaturman jälkeen nopea ja oikea alkuvaiheen hoito yhdistettynä oikeaan kuntoutukseen on onnistuneen hoidon edellytys.

Tapaturmien lisäksi Dextra Jalkaklinikalla hoidettavia yleisiä jalkavaivoja ovat mm. vaivasenluu, vasaravarpaat sekä diabeteksen aiheuttamat ongelmat kuten jalan ryhdin muutokset, virheasennot ja haavat.

1 palvelua
Jalkaklinikka

Dextra Jalkaklinikka on erilaisten nilkan ja jälkaterän vaivojen ja vammojen kokonaisvaltaiseen hoitoon keskittynyt klinikka, jossa hoidosta vastaavat alan erikoislääkärit, fysioterapeutti ja jalkojen hoitaja. Tukena ovat myös Dextran muut palvelut. Jalkaklinikalla tehtäviä leikkauksia ovat mm. vaivasenluu- ja vasaravarvasleikkaukset, lattajalkaleikkaukset, erilaiset jänne- ja nivelsideleikkaukset, hermopinneleikkaukset, jäykistysleikkaukset ja nilkan tähystysleikkaukset. Klinikalta löytyvät myös kattavat tutkimus- ja kuvantamispalvelut.

Lue lisää jalkavammoista

Jalkaterän helposti alidiagnosoidut murtumat ja sijoiltaanmenot

Muistatko Chopartin ja Lisfrancin? Chopartin ja Lisfrancin nivelten murtumat ja sijoiltaanmenot ovat yleisimpiä vammoja, jotka jäävät diagnosoimatta ja huonolle hoidolle. Nämä pienten luiden ja nivelten vammat mielletään pieniksi murtumiksi ja sijoiltaanmenoiksi.
Lue lisää

Jalkaterän luudutus poistaa kivun

Niveltieto-lehden toimitus selvitti Dextra Jalkaklinikan asiantuntijalta, milloin jalkaterän luudutus kannattaa tehdä ja miten toimenpiteestä toipuminen yleensä sujuu.
Lue lisää