Sydäntaudit

Dextran kardiologit ja sisätautilääkärit auttavat mahdollisen sydänsairauden selvittämisessä ja hoidossa. Palveluihin kuuluvat mm. sydämen ultraäänitutkimukset, verenpaineen ja sydämen rytmin, eli EKG:n pitkäaikaisrekisteröinti ja kliiniset rasituskokeet.

4 palvelua
Kardiologia

Sydänsairauksien erikoislääkärit eli kardiologit auttavat rintakivun, hengenahdistuksen, rytmihäiriöiden ja heikentyneen suorituskyvyn syiden selvittämisessä, jolloin syynä voi olla sydänsairaus. Kardiologin arvio auttaa selvittämään oireiden tutkimustarpeen ja -kiirellisyyden sekä poistamaan turhia pelkotiloja sekä sarauslomia.

Sydänsairaudet

Dextran kardiologit ja sisätautilääkärit auttavat mahdollisen sydänsairauden selvittämisessä ja hoidossa. Palveluihin kuuluvat mm. sydämen ultraäänitutkimukset, verenpaineen ja sydämen rytmin rekisteröinti ja kliiniset rasituskokeet.

Lue lisää sydäntautien hoidosta
  • 1.1.2015

    Dextrassa tehdään monipuolisesti sydän- ja verenkiertoelinten tilaa selvittäviä tutkimuksia. Niiden avulla saadaan lisää tietoa mm. mahdollisesta sepelvaltimotaudista, erilaisista rytmihäiriöistä, rakenteellisista sydänvioista ja kohonneesta verenpaineesta. Niiden avulla voidaan myös selvitellä esim. diabeetikoiden mahdollisia verenkiertoelimistön komplikaatioita. Tutkimuksiin tullaan lääkärin lähetteellä.