Naistentaudit

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkärit ovat erikoistuneet naistentautien hoitoon, hormonaalisiin ongelmiin ja niiden hoitoihin sekä naisten syöpätautien hoitoon ja seurantaan. Asiantuntijat käyttävät hoitoprosesseja, joissa hyödynnetään uusinta osaamista. Dextrassa saatavia erityispalveluja ovat mm. gynekologin vastaanotto, varhaisraskauden ultraäänitutkimus, lantionpohjan ongelmat, kohdunsuun tutkimukset ja hoidot (kolposkopia) sekä endometrioosin hoito.

2 palvelua
Gynekologia

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkärit ovat erikoistuneet naistentautien hoitoon, hormonaalisiin ongelmiin ja niiden hoitoihin sekä naisten syöpätautien hoitoon ja seurantaan. Asiantuntijat käyttävät hoitoprosesseja, joissa hyödynnetään uusinta osaamista. Dextrassa saatavia erityispalveluja ovat mm. lantionpohjan ongelmat, kohdunsuun tutkimukset ja hoidot (kolposkopia), endometrioosin hoito sekä raskausajan seuranta ja ultraäänitutkimukset.

Perinatologia

Perinatologi on äidin ja lapsen terveydestä ennen synnytystä, synnytyksen aikana ja sen jälkeen huolehtiva lääketieteen asiantuntija.