Etusivu / Terveyspalvelut / Erikoislääkärin vastaanotto / Korva-, nenä ja kurkkutaudit

Korva-, nenä- ja kurkkutaudit

Dextran nenä-, korva ja kurkkutauteihin erikoistuneet lääkärit hoitavat korvatulehduksia, nenän sivuontelotulehduksia, tukkoista nenää, kuorsausta, äänihäiriöitä sekä huimausta ja tekevät toimenpiteitä kuten tärykalvonpoistoja, RFA-hoitoja sekä nenän ja nenänielun tähystystutkimuksia.

1 palvelua
Korva-, nenä- ja kurkkutaudit

Korvasairauksien kattavat palvelut saa korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäreiltä leikkaushoitoineen. Saatavilla ovat myös laboratorio- ja erilaiset röntgentutkimuspalvelut. Yleisimpiä hoidettavia vaivoja ovat mm. korvatulehdukset, nenän sivuontelotulehdukset, tukkoinen nenä, kuorsaus, äänihäiriöt ja huimaus.

Lue lisää korva-, nenä- ja kurkkutautien hoidosta

Lapsen korva kipeänä

Välikorvantulehdus on pienillä lapsilla tavallinen vaiva, joka kiusaa melkein kaikkia lapsia ennen kolmatta ikävuotta.
Lue lisää

Apua kuorsaukseen

Kuorsaus on hyvin tavallinen ongelma, joka tyypillisesti lisääntyy ikääntymisen ja ylipainon kertymisen myötä. Yöunen laatu heikkenee sekä kuorsaajalla että läheisillä. Tämä heijastuu päivittäiseen vireyteen ja sillä voi olla myös epäsuotuisia terveydellisiä vaikutuksia.
Lue lisää

Nenän sivuonteloiden pallolaajennus

Toistuvia ja pitkittyneitä sivuontelotulehduksia (otsa-, kita-, tai poskiontelotulehduksia) voidaan hoitaa avartamalla sivuontelon ja nenän välinen aukko pallolaajennusmenetelmällä.
Lue lisää